Wennemars

Maak kennis met Wennemars

Mens en Dier een Top Team! Samen met ons gezin en onze medewerkers werken we met veel plezier in de Agrarische Sector. Een sector waar we trots op zijn. Voor ons een manier van leven en het zoeken naar balans in werkplezier, privé, passies en prestaties. Zo kun je ons misschien kennen van de verkoop van Keenan Voermengwagens of Milkbar. Dit smaakte voor ons naar meer en zo hebben we samen met, voor en door veehouders ons eigen Wennemars® ECF kalverdrinksysteem ontwikkeld! Ons kalverdrinksysteem brengen we internationaal op de markt. Hiermee helpen we veehouders om hun kalveren op een zo natuurlijk mogelijke manier te voeren. Helemaal vanuit eigen denkwijze en geproduceerd in Nederland! Wij zijn er trots op! Hieronder leer je ons beter kennen!

 

Wennemars® Enjoy Calf Feeding (ECF) 

Één systeem dat voor ons volledig klopt met hoe we kalveren willen voeren.

 • Hygiënisch drinkmateriaal dat niet meer op de grond valt
 • Makkelijk spenen verwisselen
 • Altijd op de juiste hoogte ophangen
 • Langzame melkstroom en veel speeksel

Één systeem dat makkelijk in gebruik is en ons en andere melkveehouders helpt om kalveren een zo goed mogelijke opfok te bieden.

 • 1 systeem met 1 type speen van begin tot eind waarbij de melkflow over de gehele melkperiode hetzelfde is

Één systeem waarbij het kalf centraal staat.

 • Zo natuurlijk mogelijk melk verstrekken. Langzaam en intensief zuigen voor elke slok melk.

Zelf een kalverdrinksysteem ontwikkelen brengt risico’s met zich mee, maar biedt ook de mogelijkheid tot snelle aanpassingen en nieuwe innovaties. Het bieden van maatwerk voor iedere melkveehouder. Hedendaags kunnen we met trots zeggen dat ons kalverdrinksysteem een succes is en we elke dag genieten van tevreden melkveehouders.

Keenan voermengwagens

Wennemars heeft alles in huis om u van verkoop, service en advies te voorzien van de Keenan voermengwagen uit Ierland.

 • Behoud van voederstructuur
 • Meng-nauwkeurigheid
 • Juiste snijlengte
 • Maken van droogstandrantsoen
 • Minder dieselgebruik

Als veehouder zien we dagelijks hoe complex het is om koeien goed te kunnen managen. Voeding is daarbij een belangrijk onderdeel. Er kunnen veel problemen ontstaan als de voeding niet goed is. Als de gezondheid van de dieren goed is, geeft dat enorm veel rust. Rust in de stal, Rust in werk, Rust in het hoofd en Rust in het ondernemen. Stress is iets dat overdraagbaar is van mens op dier. Voeding is de kern van het melkveebedrijf en op dat onderdeel moeten we op zeker spelen.

Fysische Nutrition

We zijn er al meer dan 20 jaar bezig met fysische nutrition. Niet alleen de samenstelling van het voer/melk/kunstmelk,  maar ook de juiste manier van voeren, maakt dieren sterker, weerbaarder en gezonder. Wij helpen u graag met onze praktische kennis.

Benieuwd wat wij voor
je kunnen betekenen?
Wij helpen je graag verder! Neem contact op
Top
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.