Wennemars

Bestelling en aflevering

Informatie omtrent uw bestelling

Mocht u een bestelling doen via onze webshop, dan willen wij u graag informeren hoe wij u bestelling verder afhandelen.

Bestelde spenen de volgende dag in huis.

Dat is ons streven!!

Alle producten zijn bij ons op voorraad. Als dit niet het geval is, dan informeren wij u daar meteen over. De bestelling worden zoveel mogelijk via DPD naar u verzonden binnen 3 werkdagen. De verzendkosten zijn vanaf een bestelling van 150 euro incl btw gratis. Dit geldt voor Nederland. Kijk voor verzendtarieven verder in de webshop. Wij leveren naar alle landen in Europa. Als er tijdens transport schade ontstaat aan de verpakking dan dient u dit meteen aan ons door te geven. U heeft recht op een deugdelijk product. Als het product niet deugdelijk is, dan zullen wij er alles aan doen om het te herstellen of te vervangen.

Schade tijdens transport

Is er schade ontstaat tijdens het transport? Laat het ons dat zo snel mogelijk weten. Stuur ons foto’s via de Whatsapp naar nummer +31 646355842

Herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het bijgevoegde

Modelformulier-herroepingsrecht

, maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. U kunt het modelformulier voor herroeping of een andere duidelijk geformuleerde verklaring ook elektronisch invullen en opsturen via onze website.

Het herroepingsrecht kan niet worden ingeroepen voor producten die tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument en voor producten die duidelijk persoonlijk van aard zijn.

Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

Aansprakelijkheid voor waardevermindering

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen.

Top
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.